7.9 C
İstanbul
Cuma, Mart 21, 2025
Booking.com
Ana SayfaYaşamMorhipo'dan sinemaseverlere hediye çeki sürprizi

Morhipo’dan sinemaseverlere hediye çeki sürprizi

 Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, Aşk Tesadüfleri Sever 2 ve Eltilerin Savaşı filmlerini izlemeye giden beş şanslı kişinin koltuğunun altına 500 TL değerinde hediye çeki koydu.
 
Yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyalarıyla moda dünyasına yön veren Morhipo.com, sinemaseverlere unutamayacakları bir sürpriz yaptı. Geçtiğimiz hafta Akasya, Kanyon, Zorlu ve İstinyePark Cinemaximum sinemalarında Aşk Tesadüfleri Sever 2 ve Eltilerin Savaşı filmlerini izlemeye giden beş kişi, koltuğunun altına yerleştirilen 500 TL değerinde hediye çekinin sahibi oldu.
 
Beş ayrı salonda birer koltuğun altına yerleştirilen hediye çekleri, film başlamadan önce yayınlanan Morhipo.com reklamında duyuruldu. Reklamda seyircilerden koltuklarının altına bakmaları istendi ve şanslı koltuklardaki beş seyirci hediye çekine sahip oldu.

- REKLAM-
İlginiz Çekebilir

Son Eklenen Haberler